Ahsen TV Muhabirine Meydan Dayağı!

Ahsen TV muhabiri Bülent Yapraklıoğlu Eminönü'nde tartıştığı kişilerden dayak yedi.

Reklam
Reklam

Ahsen TV muhabiri Bülent Yapraklıoğlu, röportaj yapmaya gittiği Eminönü'nde tartışmaya girdiği vatandaşlardan dayak yedi. Arbede sırasında kameramanı da darp edildiği öğrenildi.
Reklam
Ahsen TV muhabiri Bülent Yapraklıoğlu bir röportaj için Eminönü'ne gitti. Röportaj sırasında çevrede bulunan esnaflar ile tartışan Yapraklıoğlu tartıştığı kişiler tarafından darp edildi. Çıkan arbede sırasında kameramanın da darp edildiği öğrenilirken kıyafetlerinin yırtıldığını ortaya çıktı.


RÖPORTAJ YAPMAK İSTERKEN MEYDAN DAYAĞI YEDİ

YouTube'da yayın yapan Ahsen TV kanalında yaptığı röportajlarla sık sık gündeme gelen Bülent Yapraklıoğlu yine röportaj için gittiği Eminönü'nde saldırıya uğradı. Ahsen TV muhabiri Bülent Yapraklıoğlu’nun yapmak isterken çevrede bulunan esnaf ile tartıştığını ve bunun üzerine de darp edildiği iddia edildi. Kavga sırasında Ahsen TV muhabirinin kıyafetleri parçalandı.

KAMERAMAN DA NASİBİNİ ALDI

Çıkan kavgada araya girmek isteyen ve Ahsen TV muhabiri olay yerinden uzaklaştırmak isteyen kameraman da çevrede bulunan vatandaşlar tarafından darp edildi. O sırada olay yerinde bulunan bir vatandaş yaşanan arbedeyi cep telefonu kamerası ile kaydetti.